
Kookworkshop volwassenen
Italiaanse, Spaanse en Franse keuken of andere wereldse gerechten
Van Amuse tot Zeeduivel
Altijd al zelf pasta willen maken met echt goede pastasaus? Een Uiensoep koken waarvan iedereen gaat watertanden? Leuke verjaardagshapjes waarmee je de show steelt? Of liever leren koken als Bocuse en bepaalde kooktechnieken leren?
Of je nu wilde eend wilt bereiden of kwartel wilt leren fileren, van Amuse tot Zeeduivel zit je goed bij Cucina di Silvia. Inclusief het feestelijk opmaken van een bord.
Praktisch
De workshop is inclusief ingrediënten, recepten, begeleiding en een amuse van de kok. U kunt kiezen uit een workshop op maat, of een aangeboden workshop op inschrijving.
Praktische informatie
Voor wie
Iedereen die zin heeft om te (leren) koken is welkom, of je nu beginner of gevorderde bent. Samen stellen we je kookworkshop op maat samen met streek- en seizoensgebonden producten. Of koken op culinair niveau.
Datum
- Workshop op maat: in overleg
- Workshop op inschrijving: zie onze nieuwsbrief
Tijdsduur
ongeveer 4 uur, bijvoorbeeld van 18.00 – 22.00 uur of in overleg
Locatie
in je eigen keuken of in de kookstudio in Maastricht.
Minimum aantal deelnemers
4
Maximaal aantal deelnemers
16 (in kookstudio in Maastricht), 4-8 deelnemers bij jou thuis, afhankelijk van je keuken (locatie bekijken we voorafgaand aan de workshop)
Kosten
49 euro per persoon (exclusief drank)
Extra opties
Extra optie 1:
Drankarrangement
- € 15,00 pp met alcoholhoudende dranken zoals bier en wijn (en/of frisdrank).
- € 4,00 pp alleen frisdrank
Extra optie 2:
Wijnproeverij
Een wijnproeverij bij de drie verschillende gangen
- € 30,00
Extra optie 3:
Opruim-arrangement
Heeft u geen zin om na afloop de afwas te doen en op te ruimen Dan kunt u een opruim-arrangement boeken. Offertes op aanvraag: info@kookworkshopsmaastricht.nl
Wenst u gebruik te maken van één (of meerdere) extra opties, geeft u dit dan alstublieft bij uw reservering aan.
Hoe ziet een kookworkshop eruit?
introductie
- Onder het genot van een drankje en een amuse worden de recepten uitgelegd
aan de slag in de keuken
- na ongeveer anderhalf uur koken: het opdienen en nuttigen van voorgerecht
- hoofdgerecht verder afwerken, opdienen en eten
- dessert afwerken, uitserveren en eten
Na ongeveer drie en een half uur ronden we de kookworkshop af.
„Van doen leer je meer dan van horen, lezen of kijken. Van samen koken leer je veel. En het is nog gezellig ook. ”
-Silvia Bresa