Menu Vis

Voorgerecht

Coquilles variaties

Coquilles gepresenteerd als: carpaccio; tartaar en gebakken afgewerkt met bieslook; zalmkaviaar en citroenmarinade.

 wijnsuggestie

Sauvignon blanc uit Oostenrijk

Hoofdgerecht

Lotte Caramouche

Zeeduivel filet op een bedje van spinazie; wortel -en aardappelspiralen met een sauce à la creme met saffraan.

 wijnsuggestie

Chablis Frankrijk

Nagerecht

Rabarber surpises

5 manieren rabarber bereidingen: rabarbersorbet, mousse, compôte, coulis en pate de fruit.

 wijnsuggestie

Moscato d’Asti Italië

Menu vlees (winter)

Voorgerecht

Taartje van ganzenlever

Op een biscuitdeeg een mousse van ganzenlever met een balsamicoglacage

 wijnsuggestie

Gewürztraminer Grand Cru Elzas

Hoofdgerecht

Reemedaillon met portsabayon

Een reemedaillon met een portsabayonsaus met spruiten en kastanjes en een taartje van aardappel met noten.

 wijnsuggestie

Rioja Gran Reserva

Nagerecht

Witlof met kumsquats

met gekaramelliseerde walnoot en blauwe kaas

 wijnsuggestie

Moscatel de Sétubal | Portugese dessertwijn

Menu Vegetarisch

Voorgerecht

Venkelsoep

met coquille

Hoofdgerecht

Gevulde portobello in bladerdeeg

Portobello gevuld met geitenkaas, gorgonzola, pijnboompitten en spinazie.

 wijnsuggestie

Susamaniello | Siciliaanse wijn

Nagerecht

Truffe amer met karamelsaus en witte chocoladekrullen

Een chocolade taartje met karamelsaus en witte chocolade krullen en frambozen

 wijnsuggestie

Pedro Ximenez